Megkínzott fiú, tiltott Facebook és Mladic Hágában [Hírösszefoglaló – Külföld]

A Hír24 összegyűjti a nap legfontosabb külföldi híreit.
Kapcsolódó cikkek

Elfogtak, majd kegyetlenül megkínoztak és megöltek egy 13 éves fiút a szíriai hatóságok, tovább fokozva feszültséget a közel-keleti országban.
Bővebben…


A kínai katonák nem látogathatják az internetes közösségi oldalakat, mert óhatatlanul katonai titkokat adhatnak ki, amelyek így eljuthatnak “az ellenséghez”. 
Bővebben…

Mintegy 200 tálib lázadó áthatolt az afgán-pakisztáni határon, és megtámadott egy pakisztáni rendőrségi ellenőrzőpontot, megölve a biztonsági erők legkevesebb öt tagját.
Bővebben…


Az egy évvel korábbihoz képest több mint harmadával – 1968 óta nem regisztrált mélypontra – csökkent májusban az autóeladások száma Japánban.
Bővebben…


Megérkezett a hágai Nemzetközi Törvényszék büntetés-végrehajtási intézményébe Ratko Mladic, a boszniai szerb hadsereg háborús bűntettek elkövetésével vádolt egykori parancsnoka.
Bővebben…


Sertéspestis-járvány pusztít Litvániában. Vilnius már értesítette főbb állatkereskedelmi partnereit, így Lengyelországot, Lettországot, Észtországot és Oroszországot a megbetegedésekről.
Bővebben…


Tőkés László román állampolgárságának megvonását javasolja a brüsszeli Székelyföld-képviselet megnyitása miatt a román Nemzeti Liberális Párt (PNL) szenátusi frakcióvezetője.
Bővebben…


Augusztus harmadikára tűzték ki Hoszni Mubarak volt egyiptomi elnök és két fia perét tüntetők megöletése és korrupció miatt.
Bővebben…

Címkék: hírösszefoglaló