Ötszáz fős kampánybálon látta vendégül szimpatizánsait a borsodi fideszes

Saját arcképével díszített borral is kedveskedett vendégeinek.

Ötszáz fős mulatsággal dörrentette be a kampányt a borsodi 4-es körzetben újrainduló fideszes képviselő, Demeter Zoltánírta meg a hvg.hu.

A kazincbarcikai sportcsarnokban tartott „választókerületi bálra” a helyi fideszes aktivistákon, párttagokon és szimpatizánsokon kívül hivatalosak voltak a történelmi egyházak képviselői, a járási hivatal vezetője, a megyei közgyűlés elnöke, a helyi tankerület igazgatója és a választókerület 68 településének polgármesterei is.

A hangulatról három előadóművész és egy zenekar gondoskodott, emellett a politikus saját arcképével díszített borral is kedveskedett vendégeinek.

Demeter Zoltán a portálnak elmondta: mivel a rendezvényt nem ő, hanem munkatársa szervezte, nem ismeri a pontos költségeket. Azt viszont elmondta, hogy a vacsora fejenként kétezer forintba került, ami máris milliós tételt jelent. Az összköltséget mintegy másfél millióra becsülték.

A képviselő szerint így is visszajön valamennyi, hiszen a résztvevők a helyszínen 1000, 2000 és 5000 forintos támogatói jegyeket vásárolhattak. Azt nem tudta megmondani Demeter, hogy mennyi folyt be ebből, az elszámolást ugyanis nem fejezték be hétfő délutánig.