Szétalázzák a Facebookon a Putyint befogadó Debreceni Egyetemet

Teljesen kivannak a népek attól, hogy díszpolgári címet kap az egyetemen az orosz elnök. Hadjárat indult a Facebookon ez ellen.
Kapcsolódó cikkek

Mint megírtuk, több hallgató nem szimpatizál az ötlettel, hogy a Debreceni Egyetem díszpolgári címet adományozna Vlagyimir Putyin orosz elnöknek. Szerintük tízezrek haláláért felelős az államfő, akivel Orbán Viktor meglepően sűrűn találkozik.

Putyin hivatalosan a cselgáncs vb miatt érkezik Magyarországra, de a debreceni útját lemondta (a díszpolgári címet azért még megkapja).

Putyin látogatása akkora port kavart, hogy ellepték a tiltakozók és trollok az egyetem Facebook-oldalát, és az új divatnk megfelelően elkezdték nagyon alacsonyra értékelni az oldalt és az egyetemet. Cikkünk írásakor, fél és háromnegyed 9 között 1,4-es az oldal átlaga.

Most úgy néz ki a helyzet hogy 2300 darab 1 csillagos, 214 darab 5 csillagos, és elhanyagolható számú 2, 3, 4 csillagos értékelés van az oldalon. Az indoklások is kemények, lássunk párat:

De azért egy pozitív is álljon itt:

Sajnos sokan összetévesztik a bolsevik Szovjetúniót Oroszországgal, az orosz néppel. Most elsősorban azok kiáltanak farkast, akik – vagy akiknek felmenői – a legnagyobb szovjetbarátság haszonélvezői voltak, vagy mind a mai napig haszonélvezői.
Nagyot fordult a világ, nagyot fordulnak a szélkakas-emberek.
További sikeres egyetemi képzést kivánok a méltán nagyhírü Debreceni Egyetemnek!