Juhász Péter TV2-t támad és videón koldul

A politikus után szaglászik a kormányközeli csatorna, mivel ő meg Orbán Viktor kormányfő vagyona körül szaglászik. Juhász állítja, nincs takargatnivalója, csak a tartozásai.
Kapcsolódó cikkek

Ismét villantott az Együtt legaktívabb politikusa, az V. kerületi képviselő Juhász Péter. Nem farhátat, hanem facebookos videót. Juhász arra panaszkodik ebben nagyon hosszan, hogy a TV2 mindenáron ki akarta deríteni, hova sunnyoghatta el Juhász a vagyonát.

Juhász az érdeklődést azzal magyarázza, hogy a kormányközeli kereskedelmi csatorna nem akart beszámolni arról, hogy ő vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményezett Orbán Viktor ellen, akiről az Átlátszó kiderítette, mekkora birtokai vannak Fejér megyében. A csatorna aktívan vadászott, azt is megtudták, hova költözött Juhász a családjával, pedig még be se jelentkeztek az új címre.

Ahogy kilépek a kapun, azt látom, hogy egy óriási kamerával áll egy ember az utcán és leskelődik az ablakunkba. Akkor még nem tudtam mire vélni a dolgot, de most bejelentkezett a TV2, hogy jönnének megkérdezni az ingatlanjaimról – jelentsen ez bármit is.

Az Együtt politikusa végül poénra vette a dolgot, bevallotta, hogy alig tudja fizetni a lakbérét és a telefonszámlát, majd megmutatta a számlaszámát, hogy arra utaljanak pénzt a rajongói.