Demonstrálók bénították az Astoria forgalmát

Autók álltak meg a Rákóczi úton, a rendőrök több autóval jelentek meg a helyszínen.

Demonstrálók jelentek meg hétfő délután az Astorián. Több kocsival álltak meg a Rákóczi úton fél 4 körül, lassítva ezzel a forgalmat. Hamarosan rendőrök érkeztek több járművel, akik igazoltatták a transzparensekkel tiltakozó autósokat. Úgy tudjuk, az arra haladók jól kezelték a fennakadást.

Kerestük a rendőrséget az ügyben, egyelőre várjuk a tájékoztatásukat. Úgy tudni, az egyenruhások nem vittek el senkit a helyszínről..

Már hétfő hajnalban rendőrök lepték el Budapest hídjait. Az origo.hu azt írta, az Árpád híd és a Margit híd több pontján is egyenruhások álltak. A Juventus Rádió pedig úgy értesült, hogy ugyanez a látvány fogadta az Erzsébet hídon áthaladókat is. A Blokád az útdíjak ellen és a demokratikus Magyarországért elnevezésű Facebook-csoport eredetileg március 1-jére hirdetett útlezárásokat az ország egészére a közösségi oldalon. A szervezőknek azonban nem sikerült megegyezniük a rendőrökkel, ezért a vasárnapi demonstráció elmaradt. Elképzelhető azonban, hogy ma kivonulnak a tüntetők több forgalmas csomóponthoz is. Kerestük a szervezőket és a rendőrséget is, de egyelőre nem kaptunk választ.

Fotó: Facebook