Frontális karambol Tolnában

Frontálisan ütközött egy személyautó és egy autóbusz Tolna megyében, Dombóváron pedig egy utasokat szállító busz csúszott árokba. Úgy tudni, senki nem sérült meg.
Kapcsolódó cikkek

Az autó és a busz Nagydorog külterületén, a 63-as számú főúton. A balesetben az előzetes információk szerint senki sem sérült meg, de az utasok beszorultak a buszba. A helyszínre riasztott paksi tűzoltók kimentették az utasokat, akik egy közeli étteremben melegednek, amíg a mentesítő járat meg nem érkezik a helyszínre. A műszaki mentés és a helyszínelés idejére forgalomkorlátozásra kell számítani az érintett útszakaszon.

Dombóváron egy utasokat szállító autóbusz csúszott árokba, a balesetben senki sem sérült meg. A helyszínre a dombóvári hivatásos tűzoltókat riasztották. A műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani.

Reggel óta esik a hó Nyugat-Magyarországon, a közlekedés jelentősen lelassult, több autó árokba borult. A térségben 20 centi friss havat várnak, a helyzetet hófúvás nehezíti. Összefoglalónkat ide kattintva olvashatja.