Ismert bűnöző verte halálra az olimpikon édesanyját

Többszörösen büntetett előéletű volt az a férfi, aki otthonában brutális kegyetlenséggel gyilkolta meg az idős asszonyt – tudta meg a Blikk. A gyanúsítottat előzets letartóztatásba helyezték.
Kapcsolódó cikkek

Mint ahogy arról a HÍ24 is beszámolt, Komáromi Tibor olimpiai ezüstérmes birkózó édesanyját megölték XVII. kerületi otthonában. A rendőrség egy 40 éves férfit gyanúsít, aki azért támadt rá a 74 éves asszonyra, hogy kirabolja. A férfit szombaton, ugyanabban a kerületben, Rákosmentén fogták el. A bíróság elrendelte előzetes letartóztatását.

A Hír24 információja szerint a gyilkossággal gyanúsított férfi mindent tagad. A tettes előzetes letartóztatásról még szombaton döntöttek, a férfi a tárgyaláson meg sem szólalt. Bár korábban az ártatlanságát bizonygatta, az ügyvédjével együtt tudomásul vette a határozatot, mely szerint 30 napig rács mögött lesz. A bíróság a szökés, az elrejtőzés és a bűnismétlés veszélye miatt rendelte el a kényszerintézkedést.


Fotó:MTI /  Lakatos Péter

Visszaeső

A Blikk úgy tudja, K. Attila nem ismeretlen a rendőrök előtt, többszörösen büntetett előéletű férfiról van szó.

A lap információja szerint egyedül követte el a gyilkosságot. Kifigyelte az idős asszonyt, akivel egy kerületben lakott. Rájött, hogy egyedül él. Így leverte a villanyórát, majd egy ablakon keresztül betört a házába feltehetően még múlt vasárnap. Nagy valószínűséggel a zajra a néni felébredt. K. Attila ez után megölte az asszonyt, majd értékek után kutatva felforgatta a házat.

Az egyelőre nem tudni, a férfi hogyan jutott be az udvarra, amikor azt egy harapós kutya őrizte.