Felgyújtotta volt pasija házát egy nő Miamiban

Rossz véget ért egy szerelmi háromszög szereplőinek együttélése.
Kapcsolódó cikkek

„Egy darabig úgy éltünk együtt hármasban, mint egy család” – magyarázta a kihallgatásán a 26 éves Kaelyn Marie Partenza, akit gyújtogatás minősített esetével vádolnak, mivel olyan épületet próbált lángra lobbantani, amelyikben emberek tartózkodtak.

Kaelyn Marie Partenza (forrás: Broward Sheriff’s Office)

A nő, a volt párja, Brian Morris és a férfi új barátnője egy darabig egy fedél alatt éltek, míg aztán az új pár úgy döntött, hogy az exnek mennie kell. Partenza azért ment aznap a volét otthonához, hogy megpróbálja tisztázni a helyzetet, és saját bevallása szerint is, hogy egy picit megpróbáljon közelebb kerülni volt párjához. A csábításra azonban esélye sem volt: a férfi úgy nyitott neki ajtót, hogy egy fegyvert szegezett egyenesen a fejének. Veszekedni kezdtek és dulakodni, de mivel a nő féltette az életét elrohant. A férfi ekkor a nő ajtó mellett maradt holmijából elhalászott egy csizmát és a menekülő exéhez vágta, majd becsapta mega mögött az ajtót – áll az NBC tudósításában.

Partenza visszaosont a házhoz a holmijáért, de még nem higgadt le egészen. Egy ajtórésen elkezdett befelé kukucskálni a házba. Morrisnak ez nem tetszett ezért egy törölközővel belülről betömködte a nyílást, s közben ordított még neki néhány trágárságot. A nő ekkor elveszítette a fejét felkapta a kerti grillről a gyújtófolyadékot, a törölközőre locsolta és égő cigarettájával meggyújtotta. A füstöt észlelve az új barátnő gyorsan eloltotta a lángokat és értesítette a hatóságokat.

A kiérkező rendőrök, Partenzát és Morrist is letartóztatták, előbbit a gyújtogatás, utóbbit súlyos testi sértéssel, lőfegyverrel történő életveszélyes fenyegetéssel, és kapcsolaton belüli erőszakkal vádolják.