Fehérváron ölt a Kristály

Egy házibuliban halt meg a 25 éves B. Beáta (†25), aki vélhetően a gyilkos drog – a Kristály – újabb áldozata.
Kapcsolódó cikkek

A Blikk úgy tudja, a szerencsétlenül járt lány barátaival és tetováló szerelmével szórakozott lakásukban. Amikor elmentek a vendégek, mindketten rosszul lettek. Gergely elájult, Beáta meghalt.

Hogy mennyire veszélyes az új drog, mi sem mutatja jobban, hogy még a díler is rosszul lett tőle. Hasonló tüneteik voltak, mint a májusi kábítószerügy áldozatainak. Magas láz égette a testüket.

A Fejér megyei rendőrség eddig összesen tizenegy személyt fogott el, és hallgatott ki gyanúsítottként. A házkutatás során a lakásban „Y” lenyomatú tablettákat, valamint fehér port foglaltak le. A tablettákról az előzetes szakvélemény megállapította, hogy ecstasyt is tartalmaz, azonban hogy milyen összetételű a rejtélyes fehér por, azt még nem tudják.

A rendőrség nagy erőkkel vizsgálja azt, hogy a jelenlegi és a korábbi halálesetek között van-e összefüggés. Az elmúlt két hónapban ugyanis három fiatal halt meg kábítószer-túladagolásban. A pentakristályhoz hasonló dizájner drog egy 23 éves fiatal lányt ölt meg Budapesten, egy 18 éves fiút Székesfehérváron, valamint májusban egy 28 éves sportolót Csákváron.

A rendőrök nem zárják ki azt sem, hogy a gyilkos drog most újra kikerült a piacra.