Legjobb barátait gázolta halálra

Ketten a helyszínen meghaltak, amikor szombat éjjel egy négyfős társaságot ütött el egy fiatal Dunaegyházán. A Blikk úgy tudja, az áldozatok a gázoló legjobb barátai voltak.

Borzalmas baleset történt vasárnapra virradóan a Bács-Kiskun megyei Dunaegyházán. Egy terepjáró hatalmas sebességgel egy négyfős társaságba hajtott. Az ütközésnek akkora ereje volt, hogy ketten ötven métert repültek. Nekik esélyük sem volt a túlélésre.

Egy másik fiatal életéért egy órán át küzdöttek a mentősök, de olyan súlyos koponyasérülést szenvedett, hogy a kórházban az agyhalál állapotába került. A 19 éves fiú édesanyja a Blikknek azt mondta, az orvosok szerint semmi remény a javulásra, így fel kell készülniük rá, hogy lekapcsolják a gépekről a fiatalt.

A baleset negyedik résztvevője a gázoló testvére volt. Ő a bulvárlap szerint könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet.

A Blikk úgy tudja, a gázoló M. Ákos és áldozatai jó barátok voltak. A tragédia előtt is együtt iszogattak kedvenc kocsmájukban. M. Ákos a többieknél valamivel korábban indult haza, mert erősen ittas volt. Egy ismerős szállította haza.

Azt, hogy később miért döntött úgy, hogy ilyen állapotban mégis volán mögé ül, nem tudni.