Magánklinikán kezelik az előkerült fociedzőt

Csütörtök óta egy budapesti magánklinikán lábadozik Sződy Ferenc, hamarosan meghallgatják a rendőrök is.

Mint arról a Hír24 beszámolt, egy salzburgi kórházban találták meg Sződy Ferencet, aki múlt szerdán tűnt el a Szigetről. A férfi állítólag nem emlékszik rá, mi történt vele, hogy került Ausztriába. Mivel emlékezetkiesése van, nem kizárt, hogy valamilyen tudatmódosító szert fogyasztott, akár akaratán kívül is. Ilyen szer például a Prohipnol nevű szer, amely óriási port kavart Angliában és az USA-ban is. Színtelen, szagtalan, 3-5 napos tudatvesztést okoz, ráadásul a fogyasztó azt teszi, amit mondanak neki. Ha Ferenc ilyen szert kapott, biztosan nem fog emlékezni rá, mi történt vele, hogyan került Ausztriába a Szigetről.

A Hír24 úgy tudja, a kórházban ápolt fociedzőt hamarosan a rendőrök is megkeresik, hogy meghallgassák. Ha a férfi emlékezete nem tér vissza, más eszközökkel kell kideríteni, hogyan került a férfi külföldre, és mi történt vele az elmúlt egy hét alatt.

Mint arról beszámoltunk, a fiatalembert múlt csütörtök óta keresték a barátai, fotóját több ezren megosztották a Facebookon. A férfit szerda éjfél körül látták utoljára a Szigeten. Akkor éjjel még egy SMS érkezett tőle, azóta viszont néma volt a telefonja.

A családtagok végül szerda délután kaptak egy telefonhívást, de azt egyelőre nem tudni, hogy ki értesítette őket. Az informátor csak annyit közölt, hogy egy zavart fiatalember fekszik a kórházban, aki nagyon hasonlít Ferencre, de nem emlékszik arra, hogy mi történt vele. A család azonnal a helyszínre utazott, ahol kiderült, valóban Sződyről van szó.

Címkék: sződy ferenc