Megverték a bíróságon Dániel Pétert

Az ügyvédet - állítása szerint - a gój motorosok főnöke bántalmazta. A helyszínre mentőt kellett hívni – írja az atv.hu.
Kapcsolódó cikkek

Tettlegességig fajuló szóváltásba keveredett a Budapesti II. és III. Kerületi Bíróság épületében Dániel Péter ügyvéd és Mészáros Imre, a gój motorosok vezetője – írja az atv.hu.

Dániel a Wittner Mária ellen elkövetett rágalmazási perre érkezett a bíróságra. A tárgyalás helyszínén 8-10 szélsőjobboldali illető várta az ügyvédet, akit verbálisan inzultáltak, gyalázták, zsidózták. Dániel emelt hangon visszaszólt nekik, mire – elmondása szerint – Mészáros Imre, a gój motorosok vezetője ököllel állba vágta.

Dániel megszédült és az egyik fogából letört egy darab. Tájékoztatása szerint az esetet látták a bíróság dolgozói, valamint a jelenlévő rendőrök is, akik intézkedtek is.

Az ügyvédet mentő vitte a Szent János Kórházba.

Az atv megkereste Mészáros Imrét is, aki azt mondta: öten álltak a bíróság folyosóján, amikor Dániel megérkezett. Mészáros éppen “XXI. századi Hitlernek” nevezte Dánielt, aki gyors léptekkel feléjük indult és emelt hangon vitába szállt velük. Mészáros úgy fogalmazott: “A testközelbe érő Dánielt nyitott tenyérrel, állánál érintve eltolta magától.”

Dániel Péter neve akkor vált ismertté, amikor a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatát kaszinótojással kente össze. Később az Alaptörvény asztalát több ízben ketchuppel mázolta össze, Horthy Miklós Kerekiben álló szobrát pedig vörös festékkel öntötte le.

Wittner Mária azért indított Pert Dániel Péter ellen, mert az ügyvéd az egyik közösségi portálon azt írta: “Wittner Mária után az ’56-os halálraítélt egy primitív, köztörvényes, randalírozó és lincselő prosti megérdemelt jelzője. Nem több, és nem is kevesebb.”