Elvágta négyéves húga torkát

A chicagói Keith Randulich saját testvére meggyilkolása miatt áll bíróság elé, és valószínűleg életfogytiglani szabadságvesztésre ítélik.

Keith beismerte a nyomozóknak, hogy ő ölte meg Sabrinát, de azt állítja, tulajdonképpen megmentette, vagy legalábbis próbálta megmenteni. Az átlagon felüli intelligenciával rendelkező fiú azt állítja, szülei és fiútestvére szexuálisan kihasználták kishúgát – írja a manna.ro.

Meg akarta akadályozni a szörnyűségeket, de nem tudta, így úgy döntött, az egyetlen lehetőséggel vet véget a négyéves kislány szenvedéseinek: elveszi az életét. A törvényszéki szakorvosi vizsgálat azonban kimutatta, hogy gyermeket soha nem erőszakolták meg.

Keith Randulich ezelőtt másfél évvel ölte meg Sabrinát. Levitte a ház pincéjébe, mikor a szülei nem voltak otthon, harmadik testvére pedig a saját szobájában tartózkodott, és konyhakéssel elvágta a kislány torkát.

A nyomozók egész horrorfilm-gyűjteményt és rengeteg death metal zenei felvételt találtak a pincében, amelyekről kiderült, hogy Keith nézte és hallgatta őket.