EZ A

A 24.HU VÁLOGATÁSA OLYAN CIKKEINKBŐL, AMELYEKET KÉNYELMES HÉTVÉGI OLVASGATÁSHOZ AJÁNLUNK.

EZEN A HÉTEN 11-ET HOZTUNK.

borda réka / mohos márton

A lakberendezési szokásokat nehezebb tetten érni, mint az építészeti trendeket, pláne akkor, ha az elitréteg egyébként is zárt miliőjéről van szó. Bizonyos közös jellemzőket azonban így is megfigyelhetünk, ha szemügyre vesszük a legújabb luxusrezidenciákat.

kerner zsolt

Nyolc hónapja gáncsolja a magyar kormány a svédek NATO-csatlakozását. A legfurcsább az egészben éppen az, hogy még most sem tudni, mi is ezzel a célunk.

kerner zsolt

Nem volt mindig egyértelmű, hogy az Orbán-kormányok ellenségesek lesznek az Egyesült Államokkal. Mostanra viszont alaposan megromlott a viszony, ami leginkább az oroszbarátságunknak köszönhető.

papp atilla

A közelmúltban számos nyugati ország kormánya korlátozta a hozzáférést a videómegosztóhoz, az Egyesült Államokban pedig már az általános tilalom is kilátásba került.

jankovics márton / adrián zoltán

„Bárhova is megyünk, a legfontosabb szakértők mindig a helyiek” - mondja Gunnar Garfors, aki a Föld összes országában járt már, és több Guinness-rekordot is tart világutazóként.

bihari dániel

Amíg a három Árpád-fi, Salamon király, Géza és László herceg együttműködött, legyőzhetetlenek voltak, ám őket is utolérte a turáni átok.

vida virág

Jeremy Renner első fellépésén már a hókotrós baleseten is viccelődött. A saját szemünkkel győződhettünk meg róla, hogy vagy tényleg vasból van, vagy rendkívüli az akaratereje.

lányi örs / farkas norbert

Ma már nem gondolkodhatunk ugyanúgy a mesterséges intelligenciáról, mint tavaly, vagy tavalyelőtt – állítja Csepeli György szociálpszichológus, aki szerint annyira gyorsan változik napjaink technológiája, hogy már a fiatalokat sem lehet digitális bennszülöttnek nevezni.

kálnoki kis attila / szajki bálint

Interjú Szabó Istvánnal, a kecskeméti futballvarázslóval a többi közt arról, mire tanította meg egy pocsolya, miért favorizálja a fiatal magyar játékost a külföldivel szemben, illetve miért fontos az öltözőben a kommunikáció meg az igazságos szemlélet.

polák zsóka

A Renfield akár pszichológiai tanmese is lehetne arról, miként törjön ki egy társfüggő egy nárcisztikus alak toxikus bűvköréből, de a film ezt meghagyja igazi 21. századi keretnek, és inkább pihent agyú szórakoztatást nyújt a jobbik fajtából.

TOVÁBBI VÁLOGATÁSAINK: