EZ A

A 24.HU VÁLOGATÁSA OLYAN CIKKEINKBŐL, AMELYEKET KÉNYELMES HÉTVÉGI OLVASGATÁSHOZ AJÁNLUNK.

EZEN A HÉTEN 11-ET HOZTUNK.

nagy gergely miklós / adrián zoltán

Így lett kiütéses a jászberényi Fidesz-verés.

pincési lászló

A vébémezőny tíz százalékát sem éri el a 180 centi alatti játékosok száma.

baka f. zoltán / fülöp dániel

A jegybank még kivár a kamatcsökkentéssel, figyelmen kívül hagyva, hogy a kormányzatból egyre hangosabban sürgetik a kamatvágás elindítását.

bodnár judit lola / adrián zoltán

Tudja-e a tehetséges ember, hogy tehetséges? Jelentkezne-e ma az SZFE-re? És miért szeretne fideszes lenni?

komócsi andrás

John J. Mearsheimer kötete érdekes olvasmány különösen ma és különösen Magyarországon: a Nagy téveszme sok ponton találkozik a kabinet kommunikációjával.

kránicz bence

A Babylon hosszú, néha idegesítő, néha unalmas, de végeredményben mégiscsak fenséges három órája meggyőz róla: akadnak csodák, amiket csak Hollywood tud megmutatni.

kovács márta / farkas norbert

Sajnos a legtöbb férfi csak a fogyatékossággal élő embert látja bennem, nem pedig a nőt, akinek nincs keze – mondja a Nő az erőnk csoport egyik alapítója. Vele és egy másik alapítóval beszélgettünk.

jankovics márton

Az emberi evolúció folyamán még sohasem változtak ilyen gyorsan a környezeti feltételek, mint korunkban. Interjú Telmo Pievani professzorral, aki filozófusként feszegeti fajunk törzsfejlődésének nagy kérdéseit.

D. kovács ildikó

Portré Nancy Pelosiról, az első nőről, akit az amerikai képviselőház elnökévé választottak, és aki nem félt szembeszállni Donald Trumppal.

TOVÁBBI VÁLOGATÁSAINK: