EZ A

A 24.HU VÁLOGATÁSA OLYAN CIKKEINKBŐL, AMELYEKET KÉNYELMES HÉTVÉGI OLVASGATÁSHOZ AJÁNLUNK.

EZEN A HÉTEN 10-ET HOZTUNK.

kerner zsolt

A világ egyik legfontosabb dolga jelenleg, hogy mindenkinek legyen elég mikrocsipje. Ennek a nagy része Tajvanról jön, amit bármikor lerohanhat Kína. A gazdasági nagyhatalmak egyre több energiát fektetnek abba, hogy saját csipgyáraik legyenek, és ebbe a versenybe most az EU is beszállt.

polák zsóka

Kirsten Dunst több mint harminc éve van a pályán, de sokak szemében beragadt a szőke pompomlányok és a megmentésre váró hősnők szerepébe. A kutya karmai közt azonban most meghozhatja generációja egyik leginkább alulértékelt színésznőjének azt az elismerést, ami már régóta kijár neki.

nagy gergely miklós / csóti rebeka

Tíznél több billegő körzetet is eldönthetnének a külföldön élő magyarok az ellenzék javára, ha online is szavazhatnának, de már az is jelentősen növelné a részvételi kedvüket, ha kevesebbet kellene utazniuk a szavazáshoz.

tóth bálint soma

Bár a Gyurcsány-show korábbi epizódjait maga a kormánypárt finanszírozta, a szerzői jogilag problematikusnak tűnő Mini Feri-kampány a CÖF-höz és egy ifjú influenszerhez köthető.

grád-kovács márta / varga jennifer

Simkó Edit szerdán egyedüliként döntött úgy egy budapesti általános iskola tantestületéből, hogy polgári engedetlenségi akcióba kezd.

benke ágnes

Olyan oltatlanok mesélik el, miért utasítják el a vakcinát, akik nem tartják magukat oltásellenesnek, de bizalmatlanok a vakcinagyártókkal szemben.

pincési lászló

2018-as, gyengébb olimpiai szereplése alapjaiban változtatta meg Nils van der Poelt. A magyar nagymamával büszkélkedő svéd gyorskorcsolyázó bevonult a hadsereg legkeményebb egységéhez, és volt, hogy havi 147 órát edzett. Pekingben két aranyat szerzett.

wagner péter

A múlt héten ütöttek rajta az amerikai különleges erők az Iszlám Állam második „kalifáján”. A támadásban a terrorvezér meghalt, a szervezet pedig egyelőre hallgat az utódról, ám a történtek valószínűleg nem változtatnak érdemben a megtépázott erejű csoport jövőbeli aktivitásán.

kozák dániel

Szinte egyik pillanatról a másikra két vidéki települést emelne megyei jogú várossá egy kormányzati javaslat. A bajai polgármester csak utólag értesült a javaslatról, amely szerinte válaszreakció lehet a helyi ellenzéki jelölt kampányára.

kránicz bence

A Halál a Níluson választ ad a nagy kérdésre. Kritika.

KORÁBBI VÁLOGATÁSAINK: