Jelentkezett az ötöslottó nyertese és elmondta, mire költ a csaknem négymilliárdból

Budapesten adta fel a szelvényét, továbbra is lottózni fog.
Kapcsolódó cikkek

A tavalyi év december 19-ei sorsolásán megszületett az ötöslottó több mint 63 éves történetének ötödik legmagasabb nyereménye, hiszen egy magyar szerencsés közel 4 milliárd forintnak örülhetett. A játékosnak a sorsolás másnapjától számított 90 napon belül kellett jelentkeznie a Szerencsejáték Zrt.-nél, amelyet a napokban meg is tett – írta meg a Portfolio.

2; 19; 27; 29; 86 – ez volt az az öt szám, amellyel tavaly év végén összesen 3,959 milliárd forintot nyert egy hazai játékos az ötöslottón, aki a Szerencsejáték Zrt. nagynyertesekre vonatkozó anonim kérdőívét is készségesen kitöltötte. A kérdőívből több dolog is kiderült a nyertesről:

Arról is megosztott információkat, hogy mire költi nyereményét: első helyen konyhai eszközök és berendezések szerepelnek, de a későbbiekben új ingatlant és gépjárművet is szívesen vásárolna. Hosszabb távon a befektetést is fontolóra veszi, amelyhez szakember segítségét szeretné igénybe venni. Arra a kérdésre, hogy folytatja-e a lottózást igennel válaszolt, de azt is hozzátette, hogy most tart egy kis szünetet.