„A szülők megköszönhetik nekem” – mondja a nő, aki 122 diákkal feküdt le három hét alatt

Az Ausztráliában élő brit OnlyFans-sztár hazatért, hogy szexuális oktatásban részesítsen a szerelemben még kezdő fiatalembereket. Három hét alatt 122 diákkal feküdt le.

Az Ausztráliában élő Bonnie Blue szeptember végén hazalátogatott szülővárosába, az angliai Nottinghambe, az utazást pedig azzal tette érdekessé, hogy úgy döntött, ingyenes, gyakorlati szexoktatásban részesít fiatal fiúkat – írja az Unilad.

Bonnie egy online felületen megadta a tartózkodási helyét, a napjait egyórás időközökre osztotta, aztán az egyetemisták időpontot foglalhattak nála, mint egy fodrásznál. A lefoglalt időintervallumban a diákok azt csinálhattak, amit akartak: bármiről beszélgethettek a lánnyal, de akár le is feküdhettek vele. Bonnie-nak csak egyetlen kikötése volt: bármi történik, azt ő videóra veszi és később közzéteszi majd az OnlyFans-oldalán.

Minden diáknak igazolni kellett a nagykorúságát és alá kellett írnia egy beleegyező nyilatkozatot. Bonnie azt mondja, a szolgáltatása annyira népszerű lett, hogy bár eredetileg minden jelentkezőre egy teljes órát akart szánni, később húsz perces időközökre osztotta be a napjait. Bonnie három hét alatt összesen 122 férfival feküdt le. Túlnyomó többségben diákok keresték, de voltak közöttük idősebbek is, például egy 71 éves nagypapa, aki az unokájától hallott Bonnie-ról.

Bár rengeteg kritikát kapott, különösen a résztvevő diákok szüleitől, Bonnie azt mondja, a szülőknek inkább köszönetet kellene mondaniuk neki, amiért hasznos dolgokra tanította a fiaikat és egy kis önbizalmat adott nekik.

„Amikor tizennyolc évesek szeretkeznek, ritkán sül el jól, mert mindketten tapasztalatlanok és hajlamosak megfeledkezni a védekezésről. Az én videóim bizonyítják, hogy nálam mindenki jól érezte magát” – nyilatkozta egy podcastben az OnlyFans-sztár.