Töltőre dugva maradt Völgyi Zsuzsi telefonja éjszakára, majdnem baj lett belőle: „Visszagondolva, egy hajszálon múlt az életünk”

Az énekesnő füstszagra ébredt.

Völgyi Zsuzsi a minap a közösségi oldalán számolt be arról, hogy szombat hajnalban füstszagra ébredt, aminek forrása az ágyában volt. Mint kiderült, a telefontöltője annyira felforrósodott, hogy lyukat égetett a lepedőn, „mintha egy csikket nyomtak volna el az ágyon”.

Az énekesnő a Borsnak azt mondta, el kellett telnie egy napnak, mire a párjával, Kökény Tamás nagybőgőművésszel ráébredtek, milyen nagy veszélyben voltak valójában, ugyanis a lepedő akár lángra is kaphatott volna.

A tűzoltók szerint nem ritka az ilyen helyzet, évente több ezer telefontöltő gyullad ki a háztartásokban, jellemzően az utángyártott eszközök. Kiderült, Völgyi sem eredeti töltőt használt, de mivel azt egy hazai áruházlánc üzletében vette meg, nem gondolta, hogy veszélyes lehet.

Bár nem eredeti töltőm van, itthon vásárolt eszközt használok, nem valami internetes áruház gagyi termékét, így joggal bízhattam benne, hogy biztonságos a használata. Hát ennél nagyobbat nem is tévedhettem volna!

– mondta el a lapnak Völgyi Zsuzsi.

Visszagondolva, egy hajszálon múlt az életünk. Ha nem ébredek meg ösztönösen a füstszagra, akkor nagyon nagy baj is történhetett volna. Érdekes, hogy nem is gondoltam semmi rosszra, hogy a telefonom ott van mellettem az ágyban… Pedig tanulhattam volna szegény anyám esetéből, akinek régen volt egy virágüzlete, ami porig égett egy elektromos zárlat következtében.

Az énekesnő az eset után úgy döntött, lecserélik a telefontöltőket eredetire, illetve mostantól nem tartja a készüléket az ágyban.

Címkék: völgyi zsuzsi