„Úgy szavazzatok, mintha az életetek múlna rajta” – Billie Eilish beállt Kamala Harris mögé

Testvérével Fineasszal arra buzdítanak mindenkit, hogy a demokratákat támogassák.

Videót tett közzé Instagram-oldalán Billie Eilish, melyben bátyjával és alkotótársával, Finneasszal bejelentették, hogy Kamala Harrist támogatják a novemberi amerikai elnökválasztáson – írta meg mások mellett a Billboard.

A 22 éves énekesnő és testvére kijelentették, azért döntöttek Harris (és alelnökjelöltje, Tim Waltz) mellett, mert a demokraták kiállnak az abortuszhoz való jogért, a fogamzásgátlási lehetőségekért, valamint a környezetvédelemért és a demokráciáért küzdenek.

Nem engedhetjük, hogy szélsőségesek uralják az életünket, a szabadságunkat és a jövőnket. Az egyetlen út, hogy megállítsuk őket és  a Project 2025-öt, ha Kamalát választjuk meg

– mondta Finneas, utalva Donald Trumpra és híveire a mondandója első felében.

A videóhoz egy linket is mellékeltek, ahol az amerikai választók ellenőrizhetik a státuszukat a választási adatbázisban, hogy véletlenül se maradjanak le a voksolásról.

Úgy szavazzatok, mintha az életetek múlna rajta. Mert így van

– jelentette ki Billie Eilish.

A múlt heti elnökjelölti vita után Taylor Swift jelentette be ugyancsak az Instagramon, hogy Kamala Harrissre fog szavazni novemberben, amit nem vett túl jó néven Elon Musk, aki éppenséggel Trump egyik legvérmesebb és legbefolyásosabb támogatója.

Kapcsolódó
Elnökséghez segítheti Kamala Harrist, hogy kiállt mellette Taylor Swift?
Kamala Harris elnöki esélyeit hasonló mértékben határozhatja meg a popkultúra, mint a saját jelölti teljesítménye.