A tiktoker megmutatta, mi rejlik a lakásának kísérteties bejárata mögött

Egyik követője szerint a lakás olyan, mint az élet: át kell menned a poklon, hogy a mennyországba juthass.

A betörők ellen tökéletes módszer lehet, ha kívülről úgy néz ki az otthonunk, mint egy rozoga viskó, még ha ezek a házak általában nem egy profi biztonsági rendszer részeként rendelkeznek riasztó külsővel, hanem pusztán praktikus vagy anyagi okokból nem fordítanak rájuk különösebb gondot. Egy tiktoker épp az ilyen típusú otthonáról tett közzé egy videót, amiben a lakása és az ahhoz vezető út közti kontrasztot mutatta meg követőinek – írja a Mirror.

A Tycia felhasználónéven megtalálható tiktoker rövid felvételét már több mint 11 milliószor megtekintették, amiben a kamera egy elsőre valóban ijesztőnek tűnő, kísérteties bejárat képétől indul, majd egy dohos lépcsőn át elér a néző egy szürke ajtóig, ami mögött egy tiszta és színes otthon található. A kommentelők a bejáratot a Vámpírnaplók egyik pincéjéhez hasonlították, a lakásról a Barbie című film jutott eszükbe, valamint megállapították, hogy

@tyciadiv From dark to 💗✨✨🪩 !! #girlapartment #apartmenttour #decoration #housetour ♬ som original - erick ୨ৎ (taylor’s version)

Korábban egy olyan családról írtunk, akik egy titkos pinceajtót fedeztek fel a lakásukban, mások vérre és csontokra bukkantak az alagsorban, de hogy ne csak hátborzongató dolgokról legyen szó, egy romos pincének az elképesztő átalakulását is megmutatjuk.