„Mondtam, hogy erről szokjál le” – Balázs Klári elárulta, Korda György mivel szokta meglepni minden évben a születésnapján

Ma lett 72 éves az énekesnő.

Kedd hajnalban a Mokka műsorvezetői élő adásban köszöntötték a születésnapján Balázs Klárit, aki ma lett 72 éves. A beszélgetés során arról is kérdezték az énekesnőt, mivel szokta ilyenkor meglepni a férje. Érdeklődésükre Balázs Klári elmondta, hogy azt egyelőre nem tudja, mivel készül most a számára Korda György, azt viszont elárulta, milyen visszatérő elemmel szokott neki kedveskedni minden születésnapján.

Nagy csokor vörös rózsa szokott érkezni, mindig annyi szál, ahány éves vagyok. Mondtam, hogy erről szokjál le, mert egyre több kell. És ugye, hát elég tetemes összeg ma egy hatalmas csokor rózsa. Valami mást találj ki nekem!

Amikor arról kérdezték, mi volt a legnagyobb meglepetés, amit valaha Korda Györgytől kapott, az énekesnő elárulta, hogy annak idején úgy tudta, forgatni mennek a reptérre, a helyszínen viszont kiderült, hogy férjével Milánóba utaznak majd, ahol ő még korábban sosem járt.

A téma kapcsán hozzátette: nincsenek nagy vágyai a születésnapjára, mindene megvan ugyanis, amire szüksége lehet, így inkább élményeket szeret kapni tárgyi ajándékok helyett.

A Korda házaspárról legutóbb a múlt héten írtunk, amikor egy közösen adott interjújukban kifejtették, miért tartják távol magukat a politikától.

Kapcsolódó
„Mi nem vagyunk megmondóemberek” – Balázs Klári és Korda György szándékosan távol tartják magukat a politikától
Ettől függetlenül van véleményük, és néha egymással sem értenek egyet közéleti kérdésekben.