Majka Azahriah-ról: Valami nagyon elment ennél a fiúnál, valamit nagyon rosszul gondol a világról

Személyes üzenetváltásuk miatt gondolja ezt.

Múlt héten alakult ki szóváltás Majka és Azahriah között, miután előbbi kommentálta Ábrahám Róbert és Puzsér Róbert tettlegességig fajuló vitáját. A diskurzusba aztán Azahriah is beszállt egy személyeskedő bejegyzéssel, amire Majka csalódottan válaszolt.

Rettentő rosszul esik, hogy úgy nyilatkozik irányomban, mintha egy szánalmasan buta, eredmények nélküli, kitartott zenész lennék, aki elmondása szerint csak helyezkedésben, és a saját érdekei pénzre váltásában lenne jó

– írta akkor a rapper-műsorvezető.

Majka hétvégén az Indexnek adott interjút a debreceni Campus Fesztiválon, ami során az Azahriah-val történt nyilvános üzenetváltásáról is kérdezték.

Tény, hogy nagyon rosszulesett, amit mondott, de az első sokkon már túltettem magam. Egyébként utána volt is egy üzenetváltásunk, hajnalban rám írt – nyilván nem fogom megosztani, miről beszéltünk privát üzenetben, de megkeresett, és annyit azért elmondhatok, hogy szerintem valami nagyon elment ennél a fiúnál, valamit nagyon rosszul gondol a világról. Ami az utóbbi időben történik körülötte, az meglehetősen érdekes

– fogalmazott az X-Faktor új mentora, akit arról is megkérdeztek, szerinte lehetséges-e, hogy a hirtelen jött siker az oka Azahriah vélelmezett útvesztésének.

Ebbe én nem megyek bele, fogalmam sincs, nem ismerem. De az, ahogy kezeli ezt az egészet, meg ahogy hozzááll egy olyan emberhez, aki a jobbját nyújtotta, szerintem egy tökéletes jellemrajz, és ezt most szimpátiától függetlenül mondom, leszámítva, hogy valakit szeretek vagy sem – szóval szerintem ott egy egészen más dolog van kialakulóban.

Majka azt is elárulta, emberileg csalódott a fiatal énekesben, és újra kiemelte, amit már korábbi posztjában is:

Nekem az fura, hogy van valaki, aki elismerően nyilatkozik rólad, és függetlenül attól, hogy te szimpatizálsz vele vagy sem, belekevered egy olyan környezetbe és olyanokat mondasz róla, amiket ő rólam – nekem ez emberileg értelmezhetetlen. Zenei vagy szakmai csalódásról szó sincs, hiszen sosem volt köztünk ilyen kapcsolat, amiket csinálunk, azoknak semmi köze egymáshoz. Ő egy újvonalas fiatal előadó, én meg egy oldschoolabb csávó vagyok, aki egészen mást keres a dalokban, amiket közvetít a közönség felé. De ezzel nincs semmi baj, mert ahogy azt az ábra mutatja, működik.

Az interjúalany a későbbiekben azt mondta, azokat a szituációkat, amikor csalódnia kell valakiben nagyon nehezen éli meg, mert „nagyon szentimentális és szenzitív csávó”, és a Curtisszel való szétválása miatt is sokáig szenvedett, aminek fizikai tünetei is voltak.

„Ez a mostani eset Azival szintén egy nagy gyomorba rúgás, de nyilván túl tudtam tenni magam azon, hogy egy fiatal srác nem szível, ilyesmi megesik. A történtek egyetlen pozitívuma, hogy legalább tudom, hova tegyem őt ezek után” – fűzte hozzá Majka.

Kapcsolódó
Címkék: majkaazahriah