Szabó Zsófi a szolnoki kalandparkban felrúgott kisfiú esetéről: Édesanyaként mélységesen felháborít és megrendít

A műsorvezető posztjában hangsúlyozta: nem mehet el senki az ilyen tettek mellett.

Kedden lapunk is beszámolt arról, hogy feljelentést tett a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. a biztonsági kamerák felvétele alapján gyermekbántalmazás miatt. Az önkormányzati cég azt követően fordult a hatóságokhoz, hogy visszanézték az általuk működtetett kalandpark biztonsági kameráinak felvételeit.

Az említett videón az látható, hogy a parkba látogató vidéki csoport egyik felnőtt kísérője – vélhetően fegyelmezési szándékkal – hátulról brutálisan felrúg egy rábízott gyereket, majd ott hagyja a földön. A fiú úgy a fejére esett, miután a férfi kirúgta a lábait, hogy másodpercekig nem is tudott megmozdulni. Később kiderült, hogy a gyermeket azért rúgta fel a kísérője, mert a kisfiú nem akart felmászni a pályára.

Garázdaság miatt indult eljárás ismeretlen tettes ellen, akiről időközben kiderült, hogy egy nagykátai illetőségű férfi, a Yakuzák Se elnöke volt, ám az egyesületi vezető szerdán lemondott posztjáról. Az egyesület honlapjára kitett közleményében bocsánatot kért és azt írta, minden tisztségéről lemond, mert „méltatlanná vált azok betöltésére”.

A történtekkel kapcsolatban Szabó Zsófi nemrég a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében osztotta meg gondolatait.

Édesanyaként mélységesen felháborít és megrendít, hogy ilyen szörnyűséges tett előfordulhat! Egyszerűen nem tudom túltenni magam az ilyen aljas gazembereken! Nem mehet el senki az ilyen tettek mellett!

fogalmazott posztjában a műsorvezető.

Kapcsolódó
Videó rögzítette a szolnoki kalandparkban, ahogy egy kísérő kirúgta egy gyerek lábait, aki a fejére esett
A Szolnoki Városüzemeltetési Kft. feljelentést tett gyermekbántalmazás miatt.