Rubint Réka Schobert Laráról: Rettenetesen nehéz időszak áll a háta mögött, amit rengeteg árulás, csalódás és előítélet övezett

Schobert Lara hamarosan a Sztárbox versenyzőjeként lép majd ringbe.

A férfi versenyzők két kategóriája (könnyűsúly és középsúly) után az RTL szerda délelőtt közleményben tudatta, kik lesznek a Sztárbox új évadának női indulói, akik idén két súlycsoportban, pehely- és könnyűsúlyban versenyeznek majd. Előbbi mezőny versenyzője lesz Schobert Lara is, aki az RTL bejelentése után a közösségi oldalán számolt be a versennyel kapcsolatos gondolatairól. Mint írja, „sokáig egy páncél mögé bújva szemlélte azt az előítéletekkel teli világot, amiben felnőtt, és amiben a szülei állják nap mint nap a sarat”.

Évekkel ezelőtt az RTL Álarcos Énekes című műsorában még csak egy fagyi jelmez mögé bújva mertem remegő lábakkal a színpadra állni. Eltelt néhány év, rengeteg fájdalommal és tapasztalással teli pillanat, melyekbe lelkileg sokszor majdnem belehaltam, de ekkor a telefonom megcsörrent és tudtam, hogy itt a lehetőség és én készen állok arra, hogy kibújjak a páncél mögül és megmutassam, hogy ki is vagyok valójában. (…) Sok sikert és jó felkészülést minden résztvevőnek. Ui: De azért csak óvatosan, mert jövök

fogalmazott posztjában a húszéves edző, akinek szavaira nemrég az édesanyja, Rubint Réka is az Instagramon reflektált.

Olvasom a sorait és potyognak a könnyeim. Rettenetesen nehéz időszak áll a háta mögött…amit rengeteg árulás, csalódás és előítélet övezett! De ahelyett, hogy feladta volna, talpra állt és bár kezeit a méltatlan támadások elleni védekezésre emelte, mégis csillogó szemekkel mondott igent a @sztarboxrtl felkérésére.❤️ Kesztyűt húzott és óriási szorgalommal, alázattal elkezdte a felkészülést! Hajrá Kicsi lány! Egyetlen egy ellenfeled van, aki a tükör előtt állva visszatekint rád: Önmagad! Győzd le! Sikerülni fog!😉❤️ Rengetegen szeretünk és mindig, mindenben melletted állunk!

üzente lányának Rubint Réka, jó felkészülést kívánva a többi versenyzőnek.

A bokszverseny tavalyi évadában Schobert Lara öccse, ifj. Schobert Norbert is ringbe szállt, Istenes Bence volt az ellenfele, aki végül egyhangú pontozással győzött.