Oszvald Marika háton csapással invitálta medencézésre a Mokka riporterét, majd ő is utána ugrott a vízbe

Együtt mártóztak meg a színésznő medencéjében.

A Mokka egyik mai szegmensében Gödöllőről jelentkezett be élőben a műsort stábja, akik Oszvald Marika otthonába látogattak el. Nyári elfoglaltságairól kérdezték az előadóművészt, aki elmondta, hogy fellépésről fellépésre jár, rengeteg teendője akad a kertjében, amikor pedig szabadideje engedi, az unokájával tölt időt – ám mivel Vincét hamarosan Olaszországba viszi a nagypapája, egy hétig nem tudnak majd találkozni.

Oszvald ezen a ponton váratlanul háton csapta a mellette ülő riportert, akivel a medencéje szélén beszélgettek, mondván: „menjen már fürdeni”. A riporter eleget is tett a színésznő kérésének, és ruhástól mártózott meg a medencében, mire Oszvald Marika is félredobta az ölében lévő törölközőt, és utána ugrott a vízbe, amibe fejtetőig merült. Mint mondta, mostanában így indítja a reggeleit a kánikulában.

Nem vagyok olyan, aki úgy kifekszik a medence szélére, és akkor napozom, vagy valami. Hanem általában mindig csinálok valamit, és amikor nagyon meleg van, akkor megmártózom

– tette hozzá.

Az említett adásrészletet ide kattintva lehet visszanézni.

Az előadóművészhez év elején Hederman Stella is ellátogatott a Mokka stábjával, akit Oszvald Marika a riport egy pontján arcon csapott a konyhában.

Kapcsolódó
Élő adásban csapta arcon Oszvald Marika a Mokka riporterét
Közben azt bizonygatta, mennyire jót tesz majd a kocsonyában lévő kollagén a „gyönyörű kis pofájának”.
Címkék: oszvald marika