Shannen Doherty azt mondja, rákbetegsége a randizást is nagyon megnehezíti a számára

A színésznő szerint a legtöbb férfi nem kezeli olyan jól a halált és a betegségeket, mint a nők, ami tovább bonyolítja a helyzetét.

Shannen Doherty 2020-ban osztotta meg a nyilvánossággal, hogy negyedik stádiumú mellrákkal küzd, ami azóta az agyára és a csontjaira is átterjedt.

A színésznő nemrég a Let’s Talk Off Camera podcast vendége volt, ahol arról is beszélt, hogy igen nehezen tudja eladni magát, ha randizásról van szó – szúrta ki a People.

Személyes véleményem szerint ez nehéz olyasvalakinek, mint én, mert nehéz belevágni valakivel a randizásba úgy, hogy tudod, talán lejár a szavatossági ideje

– magyarázta Doherty, aki úgy tapasztalja, a legtöbb férfi nem kezeli olyan jól a halált és a betegségeket, mint a nők, ami tovább bonyolítja a helyzetét.

A kezelése jelenlegi állását illetően A bűbájos boszorkák sztárja úgy fogalmazott, úgy érzi magát, mint egy tengerimalac a keréken: reménykedik, hogy a kezelés, amit éppen kap a lehető legtovább tart és a legtöbbet tudja kihozni belőle, de eközben elkerülhetetlen, hogy egy orvosi irányelv esetleg már nem működik, és tovább kell lépni a következőre. Megjegyezte továbbá, hogy az a kezelés, amit jelenleg kap, „valószínűleg a legnehezebb fizikailag”.

Doherty mindeközben perben áll volt férjével.

Kapcsolódó
Shannen Doherty szerint volt férje abban reménykedik, hogy meghal, mielőtt még házastársi tartásdíjat kellene fizetnie neki
A rákbeteg színésznő szerint nem helyes, hogy exének megengedik, hogy húzza az időt, miközben ő egy halálos kórral küzd.
Címkék: shannen doherty