Rúzsa Magdi a hármas ikreiről: Kétévesen már mondják, hogy „Édes Jézus, légy vendégünk…”

Büszke arra, hogy a gyerekekkel közösen mondanak asztali áldást.

Rúzsa Magdi nemrég a Nők Lapjának adott interjút, melyben mesélt az anyaságról és a karrierjéről, kifejtette továbbá véleményét a közösségi oldalakon látott trendekről is.

Mint mondta, az arénakoncertjén olyan alkalmat akart teremteni, amikor az emberek „el tudják engedni magukat, és kívül hagyhatják azt a sok hülyeséget, amivel tömik a fejüket”, célozva például a közösségi oldalakon szembejövő tartalmakra.

Rossz úton jár az emberiség. Túl sok a kamu, ami szembejön velünk, és sokan azt gondolják, ahhoz kell mérni magukat, annak kell megfelelni. Ne a TikTok és az Instagram vezessen bennünket! Kicsit ingerült vagyok, mert már hosszú ideje úgy érzem, ha nincs kontroll ezeknek a felületeknek a használatában, az olyan, mintha napi szinten nyitogatnánk a kaput az ördögnek. Én azt vallom, hogy nem kell mindenáron beállni a sorba, inkább dolgozzon az ember keményen, és menjen a szíve után. Foglalkoztat, hogy ebben a kusza világban mik az igazán fontos értékek

– fogalmazott az énekesnő, majd azt is megosztotta, az ő családjában mi az érték.

Amire rettentően büszke vagyok, az a közösen elmondott asztali áldás. Kétévesen már mondják, hogy »Édes Jézus, légy vendégünk…«, és imádom, amikor Lujzi bekiabál a végén, hogy ámen! Nekem talán az a legfontosabb, hogy vidáman üljük körül az asztalt, és ott mindig nyugalom és békesség legyen. Éjjel-nappal a gyerekekkel vagyunk, hiszek abban, hogy az első három év meghatározó, a legapróbb mozdulatok is, ahogyan kommunikálunk, a beszéd.

Hozzátette: jó, hogy velük vannak a nagymamák, általuk pedig a gyerekek megismerik az ízes vajdasági tájszólást is, szerinte ugyanis fontos, hogy az ikrek tudják, kik ők, és honnan indultak a gyökereik. Idővel szeretné, ha szerbül is megtanulnának majd.

Sokat járunk haza, ott a férjem családja, és édesapám is ott él a feleségével. De ezenkívül is van ott még sok olyan íz és er, amit érdemes lesz átadnom. Szeretném, hogy sokat legyenek a Vajdaságban, és hogy tudják, milyen a határon túl magyarnak lenni. Nem a »magyarkodás« miatt, hanem azért, hogy értékeljék, hogy nekik már Magyarország az anyaországuk, és számukra így sok szempontból könnyebb lesz az élet.

A beszélgetés során Rúzsa azt is kifejtette, hogy bár időnként szeret újdonságokkal kísérletezni énekesnőként, nagyokat nem szokott ugrándozni, és nem is igényli, hogy így tegyen, általában marad a megszokott pop-rock vonalon. Úgy fogalmaz: szerencsére az a típus, aki nem vág bele olyan dologba, ami nem hiteles.

Azok az élet legnagyobb baklövései, amikor valaki azt képzeli magáról, hogy mindent tud, és minden jól áll neki. Nem fogok áriákat énekelni, mert nem sikerülne. Pontosan tudom, hol húzódnak a határaim, és azokon belül szeretek mozogni.

A jövőt illetően az előadó elmondta, az az álma, hogy addig legyen a színpadon, amíg jól áll neki, jól érzi magát és van mondanivalója.

Nem mindenki Tina Turner vagy Jennifer Lopez. Ezt az egészet nagyon ízlésesen kell becsomagolni és letenni a közönség elé, ahogy például Barbra Streisand. Abban a pillanatban, amikor úgy érzem, bizonyos dolgok már nem állnak jól, változtatni fogok. Vagy egyszerűen csak azt mondom, az én időm lejárt, és veszem a kabátom. Elég kitartó vagyok, igyekszem majd minél tovább karbantartani magam, de ha ez elkezd nyomásként nehezedni rám, akkor tudni kell majd abbahagyni

– árulta el a lapnak az énekesnő, akinek van A, B és C terve is, ám ezeket egyelőre nem kezdte el felépíteni, mert hisz abban, hogy a Jóisten nem véletlenül adni neki ezt az utat, és még nagyon sok dolga van.

Nők Lapja
Címkék: rúzsa magdi