Földön fekvő kisbabát fotóztak Taylor Swift koncertjén

Az emberek felháborodtak a kép láttán, a koncerthelyszín közleményben reagált az ügyre.

Múlt héten indult újra Taylor Swift The Eras Tour nevű turnéja, ezúttal Európában. Az énekesnő először Párizsban lépett fel, négy koncertet is adott a francia fővárosban található La Défense Arénában. Az egyik napon (május 10-én) több szögből is lefotózták, hogy valaki, aki állójeggyel ment el esti előadásra, magával vitte a babáját, és a küzdőtéren letette a gyereket a földre, az emberek közzé.

A nagy felháborodást keltő fotó terjedni kezdett a közösségi médiában, többen aggodalmukat fejezték ki a kisgyerek biztonsága miatt és megkérdőjelezték a szülők alkalmasságát. A dologra a koncertnek helyet adó La Défense Aréna is reagált.

A Page Sixnek küldött közleményükben azt írták, a szabályzatukban szerepel, hogy minden koncertjeggyel rendelkező kiskorú csak felnőtt kísérővel mehet be az arénába. Hozzátették:

A kisgyerekkel a küzdőtérre érkező nézők számára felajánlottak egy alternatív helyet üléssel, de a jegytulajdonosok ezt elutasították.

A La Défense honlapjára külön útmutatót töltöttek fel Swift koncertjeire vonatkozólag, ebben például a bevihető táskák mérete és a tiltott tárgyak listája található, de külön gyerekekkel kapcsolatos szabályok nincsenek benne. A honlap egy másik részén az áll, hogy az aréna „nem ajánlja 4 év alatti gyerekek bevitelét, még akkor sem, ha kísérővel érkeznek, különösen a nagy hangerő miatt”.


Az énekesnőnek nemrég jelent meg legújabb albuma, amiről alábbi cikkünkben írtunk:

Kapcsolódó
Ki törte össze már megint Taylor Swift szívét?
Segítünk kibogozni, kikről milyen mocskos részleteket osztott meg Taylor Swift az új, The Tortured Poets Department című lemezén.
Címkék: taylor swift