Fizetés nélkül lépett le a randiról a férfi, de a haverjainak is vitt ételt

Elképesztő helyzetben találta magát egy fiatal nő, akit nem csak faképnél hagyott a randipartnere, de egy nagyösszegű számlát is vele akart kifizettetni.

Csúnyán átvert randipartnere egy fiatal nőt. A férfi úgy lépett le fizetés nélkül az étteremből, hogy néhány adag ételt még elvitelte is rendelt – írja a Mirror című brit bulvárlap.

A fiatal nő a Qura internetes fórumon írta meg történetét. Azt írja, vakrandija volt egy férfival egy étteremben. Amikor megérkezett, a férfi már ott volt. Azt mondta a közelben lakik és elvitelre is rendelt már ételt a lakótársainak.

Egy idő múlva a férfi azt mondta a nőnek, gyorsan elviszi az ételt a szobatársaknak és visszatér, azonban fél óra elteltével sem bukkant fel újra.

A pincérnőnek feltűnt, hogy valami nincs rendben, ezért megkérdezte, hogy jól van-e. A nő elmondta neki, hogy úgy tűnik, a randipartnere átverte. A pincérnő ekkor közölte vele, hogy a férfi semmiért sem fizetett. A nő kétségbeesett, mert nem volt nála annyi pénz, hogy mindent kifizessen.

A pincérnő beszélt az üzletvezetővel, majd amikor visszatért, elmondta nőnek, hogy nem kell kifizetne az ételeket, amiket a férfi rendelt, sőt, a vacsorájára a ház vendége és egy palack bort is vitt ajándékba. A nő azt írja, majdnem elsírta magát a pincérnő és az üzletvezető kedvessége miatt.