Joshi Bharat továbbképezné magát, pék szeretne lenni

Egy pici pékség elindítására is gondolt már, ahol különféle nemzetek finomságait lehetne kapni.

Joshi Bharat hét hónapja süt kenyereket és egyéb péktermékeket kedvtelésből. A műsorvezető annyira megkedvelte ezt a tevékenységet, hogy úgy döntött, magasabb szinten is szeretné elsajátítani az ehhez szükséges tudást.

„Világ életemben hittem abban, hogy a szenvedély irányuljon bármi felé is, üzen nekünk. Azt súgja, hogy dolgunk van valamivel, vagy valakivel. Legyen szó munkáról, hobbiról, vagy akár a társas kapcsolatokról” – kezdte a Borsnak.

Esetemben ez a kis hang, ami sugdos a fülembe, azt diktálja, hogy néhány naponta próbáljak ki valami új receptet. Hallgatok rá, és nem tagadom, komoly motivációt ad, hogy látom magamon és a kész kenyereken, kifliken és egyebeken a fejlődést. Persze a szeretteim és barátaim is díjazzák az új és egyébként tényleg nagyon ízletes hóbortomat.

Joshi Bharat a lapnak elárulta, már le is mentette egy pék felnőttképzés jelentkezési lapját.

Szó sincs arról, hogy unatkoznék, sőt nem is szeretnék pályát módosítani. Nagyon élvezem a rádiózást, ami szintén nagy szenvedéllyel csinálok. Viszont a sütés egy teljesen új színt, ízt és illatot adott az életemhez. Minden érzékemet kielégíti és egyre jobban érdeklődöm a különféle nemzetek saját receptjei iránt.

„Különösen vonz az olasz és a francia vonal, de persze a magyar irány is nagyon izgalmas, ahogyan az indiai kenyerek is fent vannak a palettámon” – árulta el a műsorvezető, aki egy kis pékség elindításáról is ábrándozik néha.

Szinte már látom is magam előtt azt a pici üzletet, ahol hátul a péküzemben magam készítem az aznapi kínálatot. Milyen jó is lenne, ha egy helyen lehetne megvásárolni számos nemzet finomságait!

Címkék: joshi bharat