Sharon Stone azt mondja, egy elítélt bűnözővel és egy heroinfüggővel is randizott a pandémia idején

Saját bevallása szerint online ismerkedései alatt gyakran érezte magát úgy, mint egy terapeuta.

Sharon Stone nemrég a The Times-nak adott interjút, melyben a pandémia alatti online randevúzással kapcsolatos vegyes tapasztalatairól is beszélt. Mint mondta, volt szerencséje találkozni egy elítélt bűnözővel, majd egy heroinfüggővel is – derült ki a People szemléjéből.

Egyértelműen húszezer injekcióval később volt, mint a képen, amit küldött nekem

– fogalmazott utóbbiról a színésznő, akivel egy Los Angeles-i hotelben találkoztak.

Mondtam a pincérnek, hogy innék egy pohár vizet. Ő meg koktélozott, abszintot ivott, vagy ilyesmit. Azt mondtam, sajnálom, de nem maradhatok

– idézte fel az esetet.

Stone hozzátette, bár voltak negatív tapasztalatai, kötött olyan ismertségeket is, amelyek virtuális formában megmaradtak a járvány ideje alatt.

Majdnem olyan voltam, mint egy terapeuta. Volt egy férfi, akinek a felesége azt mondta, el akar válni, miközben volt két kicsi gyerekük. Küzdött, hogy fel tudja ezt dolgozni. Egy másik pedig szakított a barátnőjével. A nő terhes lett, és ahelyett, hogy összeházasodtak volna, elvetette a babát. A férfi még mindig nagyon szerelmes volt belé, és én segítettem neki feldolgozni a történteket. Mindkettőnk számára kifizetődő volt, nem tudom, hogy magyarázzam el

– fogalmazott Stone, aki nagy reményeket fűz 2024-hez, és reméli, hogy idén rátalál a szerelem.

Ami a számára ideális párt illeti, a színésznő kijelentette, nem keres konkrétumokat. Arra vágyik, hogy valaki egyszer csak megszólítsa, beszélgetésbe elegyedjenek, majd azon kapja magát, hogy eltelt két év, és még mindig együtt vannak.

Címkék: sharon stone