Várkonyi Andrea Bryan Adamsről: Ő valóban egy végtelenül kedves és közvetlen ember

A sztárvendég kilétét annyira jól sikerült titkolniuk a Mészáros Csoport céges karácsonyi rendezvényén, hogy még a műsorvezetők is csak fellépés előtt tíz perccel tudták meg, kit fognak felkonferálni.

Ahogy azt csütörtökön a 24.hu hírül adta, a Mészáros Csoport karácsonyi buliján a Neoton Família és a Hooligans mellett Bryan Adams volt a sztárfellépő a felcsúti Puskás Akadémia Sport- és Rendezvényközpontjában. A Blikknek sikerült elérnie a cégvezető Mészáros Lőrinc feleségét, Várkonyi Andreát, aki röviden mesélt a vállalati eseményről.

Tegnap egy céges buli volt, ám mivel a Mészáros Csoport Magyarország legnagyobb magánvállalata, így a céges karácsonyi rendezvény egy kicsit más léptékű a megszokottnál. Ilyenkor »szűk körben«, 1500 meghívott vesz részt és közel 200 díjazott van. Ez az este nálunk is arról szól, hogy a tulajdonos megköszönhesse a munkavállalók egész éves teljesítményét és honorálja az eredményeket. Ennek része a meglepetés fellépő is, aki idén a Neoton Família és a Hooligans mellett Bryan Adams volt, aki valóban egy végtelenül kedves és közvetlen ember. Kilétét egészen jól sikerült eltitkolnunk, hiszen még a műsorvezetők, Ördög Nóra és Stohl András is csak a kanadai énekes fellépése előtt tíz perccel tudták meg, kit fognak felkonferálni

– árulta el Várkonyi Andrea, Adams gázsijáról azonban nem árult el részleteket, csak annyit mondott

Karácsonyi rendezvényről lévén szó, az ajándék árát nem illik firtatni.

A lap felidézi: Mészáros Lőrinc és felesége szeretnek világsztárokat meghívni életük fontos eseményeire. A lagzijukon Rod Stewart és a Despacito előadója, Luis Fonsi lépett fel, a két évvel ezelőtti céges karácsonyi bulin pedig Enriqe Iglesias.