Matthew Perry halála előtt tesztoszteront kapott, amitől „dühös és gonosz” lett

A színész sok gyógyszert szedett, ezzel próbálta fenntartani életminőségét.

A minap nyilvánosságra került, hogy Matthew Perry „ketamin akut hatásai” miatt halt meg október végén, 54 éves korában. A Page Six által megszerzett boncolási jegyzőkönyvből kiderült, hogy Perry egyik nőismerőse szerint a Jóbarátok egykori színésze a halála előtti hetekben „dühös és gonosz” volt, mert tesztoszteron injekciókat kapott.

A jelentés azt is megjegyzi, hogy a buprenorfin nevű gyógyszerrel kevert, halálos mennyiségű ketaminon kívül – amit egyébként fájdalomcsillapításra és függőségek kezelésében használnak –

Perry diabétesz elleni és antiösztrogén gyógyszert szedett a fogyás érdekében, illetve nikotin nyalókát fogyasztott, mert halála előtt megpróbált leszokni a dohányzásról. 

A jegyzőkönyvből kitűnik, hogy Perry nagymértékben támaszkodott gyógyszerekre, hogy életminőségét fenntartsa. A jelentésben az áll, asszisztense szobájában

több nyitott, üres vagy félig teli gyógyszeres üveg volt, amiket az elhunytnak írtak fel, illetve vény nélkül kapható gyógyszerek, vitaminok, emésztést segítő szerek, valamint tégelyek, tele különböző pirulákkal, tablettákkal, kapszulákkal és cukorkákkal.

A meg nem nevezett nő, akivel az orvosszakértő beszélt, állítólag azt mondta, hogy Perry jó hangulatban volt utolsó beszélgetésük során, pár nappal a halála előtt. Ezt támasztja alá Jennifer Aniston története is, aki október 28-án reggel beszélt Perryvel, órákkal azelőtt, hogy asszisztense rátalált a színész holttestére egy jakuzziban.

Kapcsolódó
Címkék: matthew perry