Dukai Regina kiújult endometriózis gyanújával fordult orvoshoz tavaly, amikor kiderült, hogy babát vár

Tíz perccel ezelőtt, hogy a nőgyógyász közölte volna vele, hogy terhes, még arról beszélgettek, hogy a párjával ketten is tökéletesen jól megvannak.

Dukai Regina kislánya, Olivia tavaly decemberben született, több mint egy hónappal azután, hogy a híresség bejelentette, a párjával összeházasodtak.

Az influenszer nemrég a Glamournak adott interjút, melyben elárulta, nem számított arra, hogy babát vár, amikor tavaly nőgyógyászhoz fordult: azt hitte ugyanis, hogy kiújult az endometriózisa, vagy valami ennél is nagyobb gond húzódhat a háttérben.

Tíz perccel azelőtt, hogy megtudtam, terhes vagyok, épp arról beszélgettünk a nőgyógyászommal, úgy érzem, eldöntöttem, a jövőben ketten éljük az életünket a párommal, hiszen így is tökéletesen jók vagyunk együtt. Aztán egyszer csak meghallottam egy zakatoló szívhangot. Meg is jegyeztem Renátának, hogy hallja-e, milyen ideges vagyok… És ekkor közölte, hogy ez nem az én szívem hangja. Filmbe illő jelenet volt ez mindkettőnk számára. A legtöbbször ilyen esetekben egy nő a fellegekben érzi magát, én viszont sokkot kaptam

– osztotta meg korábbi gondolatait Dukai, akinek saját bevallása szerint fel kellett dolgoznia a látottakat és a hallottakat.

Hogy oldom meg? Hogy fogok dolgozni? Hogy tudom majd etetni? Hogy tudom kimutatni a szeretetemet? Biztosan jó anya leszek? Ezer meg egy kérdés zakatolt a fejemben. Ezekről az érzésekről nem könnyű nyíltan beszélni, mert attól félünk, ítélkező visszajelzés érkezik válaszként. Pedig ez nem azt jelenti, hogy nem vágytunk a babára, csupán eluralkodott rajtunk a félelem. Egy kedves ismerősöm azt mondta, miután megnyíltam neki ezzel kapcsolatban: »egy percig se aggódj azért, mert nem önt el azonnal a rózsaszín köd, miután megszületik a baba, vagy mert nem érzed azonnal az anyasággal járó felemelő érzést. Idővel jönni fog.« És igaza lett!

Ami a kislányát illeti, az influenszer úgy fogalmaz, már el sem tudná képzelni az életüket Olivia nélkül.

A szeretet, amit iránta érzek, leírhatatlan. Néha csak csendben figyelem, amikor játszik vagy alszik, és meg kell csípjem magam, hogy érezzem, nem álmodom. Tényleg itt van! Tényleg engem választott ez a fantasztikus, vidám, vicces teremtés, aki minden napunkat beragyogja

– magyarázta Dukai, aki nyáron azt mondta a babájáról, hogy fogalma sincs, mivel érdemelte ki a zseniális természetét.

Kapcsolódó
Dukai Regina a kislányáról: Fogalmam sincs, mivel érdemeltem ki a zseniális természetét, nem rám ütött
Rettegett a terhességtől és az anyaságtól, de Olivia mindkettőt megkönnyítette és megkönnyíti a számára.
Címkék: dukai regina