Egy éve ilyenkor: megtudtuk, mire való a négyoldalú reszelő negyedik oldala

Mint minden héten, most is mutatjuk, mi érdekelte leginkább olvasóinkat egy éve ilyenkor.

Tavaly ilyenkor dzsungellázban égett az ország, hiszen még nagyban tartott a Celeb vagyok, ments ki innen! Kolumbiában forgatott legutóbbi évada, amiben a szívtáskáiról ismert Molnár Nini divattervező, és a Házasodna a gazda című párkereső realityből ismert Gergő gazda nagyon egymásra talált.

A dzsungelláz olyannyira égett, hogy a túlélőshow kreatív producerével, Kónya Gergellyel készített interjúnk is rengeteg embert érdekelt. A beszélgetésben nemcsak az került szóba, hogy milyen hírességek alkalmasak a megmérettetésre, és milyen hírességek nem, hanem az is, miként segítenek a játékosoknak a rájuk nehezedő pszichés terhelés leküzdésében.

Rengeteg hírességről eleve szóba sem jöhet, hogy szerepeljen a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben
Hogyan zajlik a műsor castingja? Hogyan biztosítják, hogy egy szereplő se kattanjon meg a körülmények miatt? A Celeb vagyok, ments ki innen! senior kreatív producerével, Kónya Gergellyel beszélgettünk.

A trópusokról visszatérve következzék egy hétköznapi témával foglalkozó cikk, melynek a címe az írás megjelenése után önbeteljesítő jóslatnak bizonyult, hiszen tényleg rengetegen voltak kíváncsiak rá, hogy mire való a négyoldalú reszelők rejtélyes negyedik oldala.

De a hatalmas szilikonmellekkel rendelkező kanadai modell, Mary Magdalene – azaz Mária Magdolna – története is nagy érdeklődésre tartott számot. A széttetovált, extrém külsejű nő ugyanis egy évvel ezelőtt azt állította, hogy a 10 kilogrammos mellei miatt nem engedték felszállni egy repülőre. Aki kíváncsi a részletekre, az ide kattinson.

Állítja, 10 kilós mellei miatt nem engedték fel a repülőgépre
És mert túl sok ruhával nem takarta a testét.

Tavaly ilyenkor nemcsak azon a bizonyos repülőn történtek bizarr dolgok, hanem a lengyel fővárosban is, ahol a magyar nagykövetség épülete előtt pár aktivista egészen konkréten kihúzta Orbán Viktort magyar miniszterelnököt Vlagyimir Putyin orosz elnök fenekéből. A különös bábjátékról készült fotók ebben a cikkünkben tekinthetők meg.