Sokkot kaptak a szülők, amikor felhívta őket a fiuk, akit hat hónapja halottnak hittek

Elképesztő történet osztott meg az új-zélandi ZM Rádió hallgatóival egy betelefonáló. Elmondta, hogy a szülei hat hónapig halottnak hitték, de a történetben még megdöbbentőbb, hogy miért.

Megdöbbentő történetet mesélt el a családjáról egy Callum nevű hallgató az új-zélandi ZM Rádió Fletch, Vaughan & Hayley című műsorában – írja a LadBible című brit bulvárportál.

Callum története azzal kezdődött, hogy a szülei hat hónapon át halottnak hitték, mégpedig azért, mert a nővérei egy családi veszekedés során ezt mondták nekik. Callum elmondta, ő ekkor már egy ideje Wellingtonba költözött, míg a családja Christchurchben maradt és ritkán beszéltek egymással.

A családban sok volt a feszültség, egy veszekedés alkalmával pedig az egyik testvér egy hirtelen ötlettől vezérelve azt mondta a szüleinek, még azt sem tudják, hogy a fiuk meghalt egy késelésben.

Callum azt mondja, bár sohasem volt különösebben nagy gengszter, azért volt olyan szakasza az életének, amikor semmi meglepő sem lett volna abban, ha késelésbe keveredik, ezért a történet hihető volt.

A másik nővér is megerősítette az állítást, majd a két lány hozzátette, már a temetés is rég lezajlott, csak Callum barátnőjének családja nem akarta a férfi szüleit a szertartáson látni, ezért nem értesítették őket.

Callum anyja összetört, az apjának nem fért a fejébe, hogyan történhetett ilyesmi. A szülők körbetelefonálták a rokonságot, hátha valaki tud valami pontosabbat, de senki sem hallott semmit Callum haláláról.

Az szülők lassan belenyugodtak a megváltoztathatatlanba, aztán egy nap a halott fiuk felhívta őket, hogy megkérdezze, hogy vannak.

A szülők nem hittek a fülüknek, aztán elmondták, hogy az elmúlt hat hónapban úgy tudták, hogy Callum halott. A férfi a következő hétvégén meglátogatta őket, hogy lássák, tényleg jól van. Callum annyit tett még hozzá a történethez, hogy a szülei azóta nem állnak szóba a nővéreivel. Felőlük akár halottak is lehetnének.