Vera Wang elárulta, hogy mit iszik unikornisok vére helyett, amitől 74 évesen is maximum negyvennek néz ki

Az összefüggést érdemes kételyekkel kezelni.

Többször is hüledeztünk már azon, hogy a hetvenes éveit taposó Vera Wang minek köszönheti, hogy szinte úgy néz ki, mint egy huszonéves, de most megkaptuk a választ.

A 74 éves divattervező évek óta lenyűgözi rajongóit fiatalos megjelenésével és ránctalan bőrével (még ha utóbbi retusálásnak is köszönhető), és végre valahára a Daily Mail felfedte a titkát is:

Vodka, fánk, McDonald’s.

A divattervező állítólag minden nap eszik a gyorsétteremben, a fánkokért rajong, azt pedig már évekkel ezelőtt is nyilatkozta, hogy a vodkakoktélok is hozzájárulnak fiatalságához. A fenti hármas kombó mellett Vera Wang bevallotta, hogy feltehetőleg más ok is állhat fiatalos külseje mögött:

„Alapvetően egész életemben dolgoztam, szóval ez tényleg a munkáról szól. Szerintem a munka tart fiatalon és ösztönöz.”

Munkája mellett pedig felnevelt két lányt, és a velük való elfoglaltság szerinte szintén hozzájárult egészségéhez, valamint a pihentető alvást is fontosnak tartja. És tán a legfontosabb:

Nem foglalkoztat, hogy hogyan nézek ki. Nagyon szenvedélyesen szeretem a munkámat, a barátaimat, a lányaimat… Úgy értem, teljes az életem.

Mindemellett Wang arról is mesélt, hogy tart az öregedéstől, és az azzal járó beskatulyázástól. Nem érzi magát idősnek, és továbbra is dolgozni szeretne.