A Nagy Ő: Anyázásig fajult a vita a jelöltek között, Lékai-Kiss Ramóna tett rendet

Nati végül elnézést kért a viselkedéséért.

A Nagy Ő legutóbbi adásában Bettinának (majd később Edinának) nyílt lehetősége Jákob Zoltánnal randevúzni, ez idő alatt a villában maradt jelöltek névtelen kérdéseket tehettek fel egymásnak, melyeket Lékai-Kiss Ramóna olvasott fel a címzetteknek. Vivit arról kérdezték, mit tenne meg, hogy híres legyen vagy bekerüljön egy műsorba, mindebbe pedig a szex beleférne-e neki.

A jelölt erre azt felelte, nem férne, sőt, nem is akarna bekerülni semmilyen tévés produkcióba, hangsúlyozva, A Nagy Ő-be is csupán Jákob Zoltán miatt jelentketett, nem a szereplési vágy miatt. Edina ezt hallva jelezte, hogy furcsállja a választ, emlékei szerint ugyanis a vetélytársa a napokban elhintette, hogy akár Alekosszal is randizhatna vagy szerepelhetne valamilyen műsorban.

Ezt ki veszi komolyan? Ezzel nem lehet viccelődni?

– kérdezett vissza Vivi, mire többen, köztük a húszéves Nati is kijelentették, hogy szerintük az ügyintézőként tevékenykedő nőt valóban a fellengzős stílus jellemzi a témában.

Szó szót követett, mire Mónika és Erika is jelezték, hogy ideje lenne továbblépni, mert nem elegáns, ha a jelöltek kipécéznek maguknak valakit, akivel elidőzhetnek. Natinak nem tetszett a javaslat, és felvetette, Erika talán óvónőnek képzeli-e magát.

Te meg egy 16 éves kisgyerek szintjén viselkedsz, ne haragudj

– vágott közbe Vivi, amit követően igencsak élénk vita vette kezdetét.

– Akkor úgy viselkedek. Neked ezzel mi a bajod? Legalább helyre tudlak tenni kicsit, mert anyád nem tett helyre, úgy néz ki.
– Ez szerintem övönaluli és undorító.
– Övönaluli? Te vagy az undorító, ahogy kinézel!

hangzott a szóváltás, amit végül Lékai-Kiss Ramóna szakított félbe:

Átléptünk egy határt. Ez egy verseny, valóban. De egy biztos, Nati, senkinek, de senkinek az édesanyját a szádra szerintem ne vedd. Se most, se a továbbiakban, ha elfogadsz tőlem egy tanácsot

– mondta a műsorvezető.

A két jelölt a kérdezz-felelek játék során egyszer még összeszólalkozott, Nati viszont később átgondolta a történteket, és mindenki előtt elnézést kért Vivitől, amiért az édesanyát említette a vitájuk hevében.

Virágnak egyébként kifejezetten előnyére vált a feladat.

Kapcsolódó