Üvegből készült szexjátékszer buktatta le a betörőt

Kissé kínossá vált a nyomozás egy betörés ügyében, melyben fontos bizonyíték lett egy üvegből készült műpénisz. Bár az áldozat elveszítette kedvenc játékszerét, azt mondja, megérte a kielégülést, amit akkor érzett, amikor megtudta, hogy elfogták a tettest.

Egy rémálommal ér fel, amikor az ember rájön, hogy amíg nem volt otthon, betörtek a lakásába és kirámolták. Egy nő hasonlóan indult története tragikomédiába fordult, amikor kiderült, hogy az egyik szexjátékszere lesz az ügy egyik legfontosabb bizonyítéka – írja a Daily Star című brit bulvárlap.

Egy Chloe nevű hallgató a Toni és Ryan című, népszerű ausztrál podcastnak írt levelében mesélte el a szokatlan történetet. Azt mondja, amikor hazaért, rögtön látta, hogy betörtek hozzá, mert mint a filmeken, mindenét felforgatták és szétdobálták.

A tettes átkutatta a fehérneműs fiókot is, amiben Chloe egy üvegből készült műpéniszt tartott. A nő nem nyúlt semmihez, mielőtt a rendőrök a helyszínre értek. Később megtudta, jól tette, hogy nem próbálta meg szégyenlősen elrejteni a nyomozók elől a szexjátékszert, a tettes ugyanis hozzáért és az ujjlenyomatok legtisztábban az üvegen maradnak meg.

A nő azt mondja iszonyú kínos volt állni és nézni, ahogy a helyszínelők port szórnak a kedvenc szexjátékára, hogy rögzítsék az ujjlenyomatokat. A műpéniszt aztán bezacskózták és lefoglalták, mint bizonyítékot.

Chloe soha többé nem látta az üvegpéniszt, a tettest azonban az ujjlenyomat alapján elfogták.

Történt nemrég Ausztráliában ennél sokkal bizarrabb eset is. Szeptemberben azért ítéltek nyolc év börtönre egy férfit, mert megerőszakolt egy betörőt, amikor tetten érte.