Rita Ora kérte meg Taika Waititi kezét, két hét múlva már házasok voltak

Először meséltek egy évvel ezelőtti bensőséges esküvőjükről.

Bár már egy éve házasok, Rita Ora csak év elején erősítette meg, hogy feleségül ment Taika Waititi filmrendezőhöz. A páros most ünnepelte első évfordulóját, ezzel egy időben pedig megosztottak pár részleteket tavalyi esküvőjükről, amit a Daily Mail foglalt össze. Mint kiderült, egy rögtönzött szertartás keretében kötötték össze az életüket, amit mindössze két hét alatt hoztak össze. Történt mindez azután, hogy az énekesnő egy Palm Springs-i kirándulás során feltette a nagy kérdést szerelmének.

Megkérte a kezemet, én pedig rögtön igent mondtam

– elevenítette fel a történteket Waititi.

A Los Angeles-i otthonukban tartott szertartásról beszélve a rendező hozzátette:

Körülbelül nyolc ember volt ott, csak közeli barátok és családtagok, valamint a szülők Zoomon keresztül.

A menyasszony három különböző ruhát viselt, amiket Tom Ford brit tervező álmodott meg.

Ő most az egyik legközelebbi barátom, nagyon szeretem és csodálom őt. Az ő ruhájában házasodni egy valóra vált álom volt. Mivel nem volt betervezve az esküvő, nem tudtam, hogy találok-e egyáltalán megfelelő ruhát a városban. Úgyhogy vállaltam a kockázatot és elmentem a Tom Ford-üzletbe, ahol ott volt a tökéletes ruha fátyollal együtt, az én méretemben. Semmit nem kellett változtatni rajta

– árulta el Rita Ora, akit annak idején a nővére kísért az oltárhoz.

Miután férjnek és feleségnek nyilvánították őket, egyik barátjuk házába mentek ünnepelni, ahol egy Elvis-imitátorral is meglepték őket.

A Vogue megosztott egy képválogatást az esküvői fotókból, íme: