Heatlie Dávid Rammstein-koncerten járt, a biztonságiak a kordonhoz préselték, kis híján el is ájult

Csepregi Éva fia élvezhetetlennek minősítette az első koncertnapot.

A Rammstein a Puskás Arénában tartott duplakoncertet az elmúlt időszakban, Heatlie Dávid mindkét fellépésen ott volt. TikTok-videóban számolt be élményeiről, melyek nem voltak felhőtlenek – de nem a zenekar, sokkal inkább a biztonsági emberek viselkedése miatt.

Besétáltunk az arénába, és amikor megláttuk a színpadot, leesett az állunk. Fantasztikus volt. Ki is néztünk egy tökéletes helyet a kis színpad mellett magunknak, ugyanis úgy tudtuk, hogy a koncert közepén átsétál itt a zenekar, és előadnak egy dalt. 21 óra 11 percet írtunk, amikor olyan dolog történt, amire nem számítottunk. Azzal tisztában voltunk, hogy a közönségen keresztül fog átjönni a zenekar, de nem tudtuk, hogy 55 percen keresztül fognak bennünket a szekusok a kordonhoz préselni. Nem értettük, hogy miért nem inkább a másik oldalt húzzák szét, miért minket, ahol ott a kordon és nem tudunk mit csinálni. Volt is egy lány, aki rosszul lett, nem volt levegő és ki akart menni. Hiába, mert nem engedték. Csak vártunk, 10-20-30-40 percen keresztül, és az ég adta világon semmi sem történt.

Noha a következő koncerten már kiemelt állóhelyük volt, az első nap Heatlie szerint élvezhetetlenre sikerült.

Próbáltuk elmagyarázni a szekusoknak, hogy nyugodtan tartsanak, és amikor majd jön a zenekar, nyomjanak oda a falhoz. De őszintén, én azt vettem észre rajtuk, hogy ezt ők élvezik. Aztán megérkezett a zenekar, elhaladtak mellettünk. A kis színpadon előadtak egyetlen egy dalt akusztikusan, a biztonságiak pedig továbbra is nyomtak minket a kordonhoz. Végül 22 óra 6 perckor abbahagyták a préselést, és kimentek a közönségből. Már csak pár dal volt hátra, de bevallom őszintén, rosszul lettem, nem bírtam ezt a nyomást, és ki kellett mennem a tömegből. Örülök, hogy végül nem ájultam el.

@heatliedavid Majdnem meghaltunk: Rammstein koncertbeszámoló! 🔥 #rammstein #koncert #neked #foryou #fyp ♬ eredeti hang - Heatlie Dávid
Címkék: heatlie dávid