Larsa Pippent traumatizálta, hogy Michael Jordan megjegyzést tett a Marcus Jordannel való kapcsolatukra

Utóbbi szerint csak a tequila beszélt az apjából.

Michael Jordan a múlt héten egy paparazzó érdeklődésére nyilatkozott röviden a fia, Marcus és Larsa Pippen kapcsolatáról. Utóbbi egyébként a kosaras legenda korábbi csapattársának, Scottie Pippennek volt a felesége, akivel az elmúlt években csúnyán megromlott a viszonyuk.

Amikor a lesifotós arról érdeklődött Jordannél, támogatja-e a fia és Pippen kapcsolatát, először csak nevetett, majd mielőtt beszállt volna a rá váró autóra, annyit mondott: nem.

Larsa Pippen és Marcus Jordan a napokban a közös, Separation Anxiety című podcastjükben reagáltak a történtekre. Miközben utóbbi arról beszélt, hogy szerinte az egész csak egy vicc volt, és az apjából mindössze a tequila beszélt, a médiaszemélyiség elárulta, hogy őt nem szórakoztatta különösebben a dolog.

Engem ez traumatizált. Mondom, úristen. Mit fogunk csinálni? Az emberek azt fogják hinni, hazudtam

– mondta Pippen, utalva arra, hogy egy korábbi interjújában kijelentette, jól kijön a párja családjával.

A podcast további részében a pár arról beszélt, hogy megtárgyalták a dolgot és tovább lépnek, Marcus Jordan pedig azt is megjegyezte, hogy az apja az említett nyilatkozat után többször is hívta, hogy biztosítsa arról, semmi gondja nincs azzal, hogy Pippennel jár.

Kapcsolódó