Jeremy Rennernek a viselkedése miatt kórházat kellett váltania a balesete után

Azt tervezi, hogy visszamegy bocsánatot kérni a kórházba, ahonnan elküldték.

Jeremy Renner szerint „sok szempontból szerencséje volt” újévi hókotró-balesetekor, amiről Jimmy Kimmel beszélgetős műsorának hétfő esti adásában beszélt legutóbb. A színésznek, aki most még csak botra támaszkodva tud járni, 35 csontja tört el, mikor a jármű maga alá temette.

A hókotró olyan, mint egy óriási fém sodrófa. De pont elkerült minden csigolyát, nem ért el egyetlen szervet sem, nem dagadt meg sehol a sejthártya. Bár a szemem kiugrott, ez furcsa. De óriási szerencsém volt, hogy egyetlen szervem sem ment tönkre

– nyilatkozta Renner.

A balesettel kapcsolatban elmondta, utána körülbelül 45 percig volt a földön, ez idő alatt végig eszméleténél volt. Mindenre emlékszik egészen a kórházba szállításáig. Személyesen ismerte azokat a helyi tűzoltókat, akik elsőként a helyszínre érkeztek segíteni, és hallotta, amint arról beszélnek, hogy minden tőlük telhetőt megtesznek, de azt feltételezték, hogy a színész belehal a sérüléseibe.

Arról is beszélt, hogy két kórházban ápolták, mivel „az elsőből kirúgták”, mert nyugtalanul, zavarodottan viselkedett, miközben súlyos gyógyszert kapott. „A héten visszamegyek, hogy bocsánatot kérjek minden nővértől” – mondta a színész.

Renner azt mondta, barátai reakciójából szűrte le, milyen súlyos az állapota.

Akkor jöttem rá, hogy elég nagy a baj, hogy tényleg súlyosan megsérültem. Mindenki úgy viselkedett, mintha egy nyitott koporsóban feküdnék, miközben életben voltam. Mintha mindenki jönne megnézni utoljára. Mindenki velem foglalkozott, és én nem tudtam, mit mondjak.