„Nekem is tetszettek együtt” – Bruce Willis felesége közös fotót osztott meg a színészről és exéről, Demi Moore-ról

A színésznő máig közel áll a családjukhoz.

Emma Heming Willis a minap a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében osztott meg egy több évtizede készült fotót, amin a férje, Bruce Willis, illetve a színész volt neje, Demi Moore láthatóak együtt.

Igen, nekem is. Nekem is tetszettek együtt

– írta a fotóhoz egy szívecskés hangulatjel kíséretében.

Mindez persze nem is meglepő, Demi Moore ugyanis máig jó kapcsolatot ápol a volt férjével és családjával, 2019-ben például Hemming Willisék házassági évfordulóján is a színésznő kezelte a kamerát, amikor a pár megújította a fogadalmát.

Bruce Willis egyébként több mint egy éve küzd afáziával, februárban a családja jelentette be, hogy az állapota romlott, frontotemporális demenciát diagnosztizáltak nála.

A színész feleségének munkásságáról, megismerkedésükről és kapcsolatukról nagyobb cikkben is írtunk nemrég, ezt alább lehet elolvasni.

Kapcsolódó
„Életben tartjuk az emlékeket” – számos terhet cipel a demenciában szenvedő Bruce Willis felesége
Bruce Willis tizennégy évvel ezelőtt házasodott másodszor: kapcsolata a feleségével azóta is példaértékű, ám a színész egyre súlyosbodó demenciája komoly megpróbáltatások elé állítja a párt. De milyen feladatok hárulnak Emma Heming Willisre, akivel talán sorsszerű módon találkozott a színész?