Rablóméhek lepték el egy brit család otthonát, miután előkerült egy kaptár a padló alól

Minden akkor kezdődött, amikor elkezdett lefolyni a falon valami sötét nedves valami, amiről később kiderült, hogy méz volt.

Fura foltot vett észre angliai otthonában falon egy nő, de úgy gondolta, biztos csak valamiféle beázás. Aztán amikor megcsapta az orrát a levegőben terjedő édes illat, utánament a dolognak.

A Ladbible-nek a nő azt mondta, amikor megízlelte a falon lecsurgó ragacsos valamit, és észlelte, hogy az méz, már tudta hogy nagy a baj, de az igazi sokk akkor érte, amikor bement a lánya szobájába. Amint félrehúzta a szőnyeget, észrevette, hogy egy csomó kukac kezd el kimászni a padlódeszkák közül. A deszkákat felszedve fedeztek fel egy régi kaptárat.

A megpróbáltatásoknak azonban itt még korántsem volt vége, mert bár nekiláttak az eltakarításnak, egy reggel arra ébredtek, hogy az egész házat ellepték a méhek. Itt már kénytelenek voltak méhészek segítségét kérni, ők pedig egyből megállapították, hogy egy horda ralblóméh „támadta meg” őket. A szakemberek informálták a családot a megfelelő óvintézkedésekről, de elmondták azt is, hogy ezek a méhek tényleg csak berepülnek az ablakon, merítenek maguknak a kaptárból, aztán már mennek is el, egyáltalán nem érdeklődnek az emberek iránt.

A házat persze muszáj volt méhmentessé tenni, így a család meg is keresett egy céget, ők viszont csak horroráron vállalták volna a munkát, így a család végül maga oldotta meg a problémát néhány ismerős segítségével. A romeltakarítás négy héten át tartott, de a jelek szerint végül újra méhmentes övezet lett a brit család otthona.