„Szeretem, amikor főzöl velem, kérés nélkül elmosogatsz” – Schobert Norbi felköszöntötte szülinapos fiát

Schobert Zalán 12 éves lett.

12. születésnapját ünnepli Rubint Réka és Schobert Norbert legkisebb gyereke, Schobert Zalán. Az apa nyilvánosság előtt is felköszöntötte fiát, Instagram-posztjában négy kép és egy személyes üzenet kapott helyet.

Emlékszem, amikor 12 éve a mai nap reggelén rohanva vittem anyát a kistarcsai kórházba. Mielőtt betolták a műtőbe, rám nézett, kezembe adta a pénztárcáját, a kis jegygyűrűjét, a karóráját, én pedig rózsafűzérként fogva imádkoztam a kórházi mellékhelyiségben, hogy »Istenem, add őket nekem vissza erőben, egészségben«. És megadta. Bementem a szülőszobába, Réka csodás barna szemével rám mosolygott, és kezembe adta a pici, magzatmázas, illatos kisfiam! Még az illat is megvan, az élet öröme. Persze anyád két hét múlva már soványabban, mint szülés előtt, terminátor volt a színpadon, és itthon 12 éve olyan törődő, gondoskodó anya, amilyet sosem láttam

– fogalmazott bejegyzésében Schobert Norbi, majd sorait így zárta:

Zizi, te pedig az évfolyamod legjobb, kitűnő tanulója vagy. Nem tőlem örökölted, és nagyon csinos, sportos fiatalember! Szeretem, amikor főzöl velem, kérés nélkül elmosogatsz. Imádlak: Apa.