Kollégája tisztázta, miért tűnt bosszúsnak Aubrey Plaza a SAG-gálán

Jon Gries szerint a színésznőnek egyszerűen ilyen a humora.

Aubrey Plaza a hétvégén okozott mémgyanús pillanatokat a Screen Actors Guild idei díjátadóján, amikor meglehetősen bosszús arccal állta végig a színpadon Murray Abraham beszédét, miután a A Fehér Lótusz stábja megnyerte a legjobb drámai sorozat együttesének járó elismerést.

A beszéd alatt Jon Gries többször is megfogta Plaza karját, és odasúgott neki valamit. A színész a minap a Page Sixnek mondta el, hogy a kolléganőjének semmi baja nem volt, mindössze önmagát adta.

Emlékei szerint a színpadon állva figyelmeztette a színésznőt, hogy meg kellene igazítania magán a nem sokat takaró ruháját, ezt követően emlegette a szájáról jól leolvashatóan Plaza Jézus Krisztus nevét.

Szerintem arra célzott, hogy miért lenne probléma, ha kilátszana a mellbimbója

– magyarázta Gries, aki később SMS-ben is megkérdezte a kolléganőjét, hogy valóban dühös volt-e a gálán, mire azt felelte, egyáltalán nem.

A színész egyúttal azt is tisztázta, hogy Plazát nem zavarta, hogy nem kapott lehetőséget a pódiumon, mivel a stábtagok előre megbeszélték, hogy Abraham mond majd beszédet, ha nyernek.

A Twitteren egyébként már tegnap elkezdődött az okfejtés, mi lehetett Plaza bosszússágának oka, bizonyos rajongók pedig már akkor jelezték, hogy a színésznő egyszerűen ilyen, a szardónikus humoráról ismert.

Kapcsolódó