Nem áll szóba a családtagjaival a fiatal influencer, mert nem elég híresek

Bár népes családból származik, a testvéreivel és a szüleivel is megszakított minden kapcsolatot Larz. A 23 éves influencer számára már a feltételezés is sértő, hogy szóba állna olyanokkal, akiknek nincs annyi követőjük a közösségi médiában, mint neki.

Egy ausztrál rádióműsor vendége volt Larz, a 23 éves, kaliforniai közösségimédia-sztár, aki azzal lett híres, hogy 2020-ban, a koronavírus-járvány berobbanásakor készített egy videót, melyen egy kihívás miatt egy vécécsészét nyalogat – írja az Unilad című brit bulvárportál.

Bár Larz egyik barátja később elárulta, hogy felvétel nem is a járvány idején készült, és a fiú arról is hazudott, hogy az akció miatt kórházba került koronavírus-fertőzéssel, a leleplezés nem ártott az influencer népszerűségének.

Larznak jelenleg több mint 420 ezer követője van az Instagramon, ami bőven elég neki ahhoz, hogy szupersztárnak érezze magát. Jackie ’O’ Henderson kérdésére pedig ismét elmondta: minden kapcsolatot megszakított a családjával, mert ők nem híresek.

Larz úgy fogalmazott, már attól sértve érezné magát, ha valaki azt gondolná róla, szóba áll a családtagjaival. Larz népes családból származik, kilenc testvére van, öt fiú és négy lány. Azt mondja, a szüleit nem érdekli, hogy mit csinál, mert azzal vannak elfoglalva, hogy veszekedjenek és elváljanak. A testvéreit minden platformon letiltotta, csak akkor áll majd velük szóba, ha legalább annyira híresek, vagy gazdagok lesznek, mint ő.

Amikor a műsorvezető megkérdezte, hogy ha a családjával nem áll szóba, akkor kikkel szokott beszélgetni, Larz azt felelte, hogy rendszeresen vált például üzenetet Cardi B-vel az Instagramon. A kritikusainak pedig azt üzeni, hogy aki nem érti meg, hogy a gazdag és híres emberek megszakítják a kapcsolatot az irreleváns emberekkel, maguk is irrelevánsak.