Fia gyerekével állapotos a nagymama

Novemberre várják a kislány világra jövetelét.

Mesterséges megtermékenyítés révén már négy gyereke van a St- George-i Jeff és Cambria Haucknak, de akartak még egy babát, viszont ez már csak béranyával lehetséges. Az anyának ikerfiaik születése után méheltávolításra volt szüksége – írja a KSL.com.

Ekkor lépett a képbe az apa édesanyja, az 56 éves Nancy Hauck, aki felajánlotta, hogy kihordja a pár gyerekét. Több termékenységi szakemberrel való találkozás és az embrióbeültetés után esett teherbe a nagymama az unokájával.

„Újabb erős kislányt hozni a családunkba, ez igazán különleges érzés” – nyilatkozta.

A terhesség jól megy, és noha Nancy Hauck 26 éve nem volt állapotos, szervezete könnyedén viseli a megpróbáltatásokat.

Meglepő módon jól érzem magam, pont úgy, mint fiatal koromban.

A házaspár azt meséli, felejthetetlen utazás ez most nekik, és hogy nagyon hálásak Nancynek.

Az embrióbeültetés után néhány nappal a nagymama egy éjszaka arra ébredt, hogy egy édes kislányhangot hall, ami azt mondja neki, „Szia, a nevem Hannah”. Ezek után a pár úgy döntött ezt a nevet adja a születendő kislánynak.

A Hannah név jelentése kegyelem és szívesség, ami a szavak minden értelmében tökéletesen összefoglalja ezt a tapasztalást! Nancy ezt az örök szívességet teszi a családunknak

– nyilatkozta még Cambria Hauck.

Egyébként a Hanna évek óta a legnépszerűbb női utónév Magyarországon, erről itt írtunk.

Kapcsolódó
Hanna, Anna, Léna – nem vagyunk túl fantáziadúsak, ha lányunk születik
Hiába van jelen pillanatban 1866, bejegyzésre alkalmas férfi utónév, valamint ennél is több, 2460 női, valamiért szeretjük ugyanazt adni, amit mások is.